SHE MUSIC

Booking, management og indielabel for Sørlandet

I 2015 ble SHE Music opprettet på Sørlandet, med et ønske om å støtte opp det lokale musikk- og kulturlivet, gjennom musikkformidling, booking, låt-produksjon, prosjektledelse og veiledning for både private og offentlige aktører. 
Vi mener at et godt musikk- og kulturliv påvirker hele byen. Gode kulturelle opplevelser beveger og skaper verdifulle øyeblikk. Gjennom å utvikle og styrke denne bransjen, ønsker vi å styrke byen og hele Sørlandet. 
SHE Music har fokus på gode samarbeid, vinn/vinn-løsninger, kompetanseheving, artistutvikling og å matche rett band/artist med riktig scene og setting. 

Ønsker du å jobbe med booking og management? Send oss en mail på post@shemusic.no!

Våre tjenester:

Låtskriving
Rådgivning
Planlegging og strategi
Booking
Musikkproduksjon og co-writes
Utgivelser
Mentortjenester

Presseskriv
Nettsider
Scenestyling
Promo

 
 
Screen Shot 2018-02-11 at 13.01.13.png

Sheila Simmenes

Låtskriver / Manager / A&R
Hun er en forkjemper for profesjonalisering og kompetanseheving i musikklivet - og stimulerer til gode samarbeid i kulturlivet gjennom gode vaner for å støtte hverandre og dele informasjon og kompetanse.
Hun bidrar også som en mentor for unge musikere og musikkprodusenter gjennom Trafo.no og cultivaekspress.no.

sheila@shemusic.no
+47 971 51 034

_DSC2787a.jpg

Antoni
Kuźmiński

Antoni jobber med booking til klubber og festivaler i Polen, samtidig som han studerer ved Jagiellonian University i Kracow, hvor han tar en bachelorgrad i musikkritikk. Han har tidligere jobbet i Radio 17 med eget musikkprogram, og for Folkmetalmagazine.com som anmelder og journalist. Han er også en musiker, som har gått hele veien fra klassisk gitar til rock.

antoni@shemusic.no
+48 669 798 189

Screen Shot 2018-02-11 at 12.56.47.png

Anne-Mette Torgersen

Anne-Mette har bakgrunn fra kulturstudier i Bø i Telemark, hvor hun også jobbet blant annet med booking av up and coming band. Hun har i flere år arbeidet med eventer og markedsføring i Oslo, både innen kulturfeltet og frivillige organisasjoner. Etter å ha flyttet til Sørlandet, har hun i stor grad jobbet med og involvert seg i det lokale festivallivet. Hos SHE Music jobber hun med booking, management og konseptutvikling

annemette@shemusic.no
+47 905 02 610