SHE MUSIC

Booking, management og indielabel for Sørlandet

I 2015 ble SHE Music opprettet på Sørlandet, med et ønske om å støtte opp det lokale musikk- og kulturlivet, gjennom musikkformidling, booking, låt-produksjon, prosjektledelse og veiledning for både private og offentlige aktører. 
Vi mener at et godt musikk- og kulturliv påvirker hele byen. Gode kulturelle opplevelser beveger og skaper verdifulle øyeblikk. Gjennom å utvikle og styrke denne bransjen, ønsker vi å styrke byen og hele Sørlandet. 
SHE Music har fokus på gode samarbeid, vinn/vinn-løsninger, kompetanseheving, artistutvikling og å matche rett band/artist med riktig scene og setting. 

Ønsker du å jobbe med booking og management? Send oss en mail på post@shemusic.no!

Våre tjenester:

Låtskriving
Rådgivning
Planlegging og strategi
Booking
Musikkproduksjon og co-writes
Utgivelser
Mentortjenester

Presseskriv
Nettsider
Scenestyling
Promo

 
 
Screen Shot 2018-02-11 at 13.01.13.png

Sheila Simmenes

Låtskriver / Manager / A&R
Hun er en forkjemper for profesjonalisering og kompetanseheving i musikklivet - og stimulerer til gode samarbeid i kulturlivet gjennom gode vaner for å støtte hverandre og dele informasjon og kompetanse.
Hun bidrar også som en mentor for unge musikere og musikkprodusenter gjennom Trafo.no og cultivaekspress.no.

sheila@shemusic.no
+47 971 51 034

_DSC2787a.jpg

Antoni
Kuźmiński

Antoni jobber med booking til klubber og festivaler i Polen, samtidig som han studerer ved Jagiellonian University i Kracow, hvor han tar en bachelorgrad i musikkritikk. Han har tidligere jobbet i Radio 17 med eget musikkprogram, og for Folkmetalmagazine.com som anmelder og journalist. Han er også en musiker, som har gått hele veien fra klassisk gitar til rock.  

antoni@shemusic.no
+48 669 798 189

Screen Shot 2018-02-11 at 12.56.47.png

Anne-Mette Torgersen

Anne-Mette har bakgrunn fra kulturstudier i Bø i Telemark, hvor hun også jobbet blant annet med booking av up and coming band. Hun har i flere år arbeidet med eventer og markedsføring i Oslo, både innen kulturfeltet og frivillige organisasjoner. Etter å ha flyttet til Sørlandet, har hun i stor grad jobbet med og involvert seg i det lokale festivallivet. Hos SHE Music jobber hun med booking, management og konseptutvikling

annemette@shemusic.no
+47 905 02 610

Screen Shot 2018-02-11 at 12.54.54.png

Liucija Ridikaite

Liucija's bakgrunn i musikk kommer fra musikkutdannelse i Litauen med klassisk piano som hovedinstrument. Deretter har hun Bachelorgrad fra Sheffield Hallam Universitetet i Events Management with Arts and Entertainment og Mastergrad innen Music Management fra Universitet i Agder. I de siste tre årene jobbet hun med utvikling av klubbkonsepter, booking for privat arrangementer og flere lokale festivaler og konserter i Kristiansand. Hos SHE Music jobber hun med booking og management.

liucija@shemusic.no
+47 405 91 272

Rebekka.JPG

Rebekka Knotten

Rebekka Louise Knotten er utdannet innen Music Management, og har erfaring fra større aktører som Momentium i Ålesund og Warner Music Norge. Rebekka startet i 2014 et mindre selskap basert på Sunnmøre, da hun brenner for å hjelpe mindre lokale artister. I 2015 gikk veien videre til Bergen og oppstart av selskapet Deft Artists, som også favner om internasjonale artister. Rebekka har nylig blitt frilanser igjen via sitt eget foretak Rebel A, og jobber nå i hovedsak som booking- og promoagent. Hos SHE Music jobber hun med booking for artisten VERO.

rebekka@shemusic.no
+47 959 21 799