Foto: Julia Marie Naglestad

Foto: Julia Marie Naglestad

Musikken er en blanding av brasiliansk stil og nordiske elementer i jazz, soul, pop og reggae. Hun har stått på scenen i Brasil, Portugal, Tyskland, Sverige, India og Nepal, og spilt samba og reggae med Kristiansand Symfoniorkester. Fra 2012 har Sheila jevnlig besøkt Brasil for musikalsk utveksling og samarbeid med en rekke artister og komponister, i samarbeid med Jazz House i Sao Paulo og prosjektet “Canções e Conexões”, med støtte fra Music Norway, SØRF og Cultiva Ekspress. Samarbeidet har blitt profilert i en rekke brasilianske musikkblogger og aviser, samt Rolling Stones Brasil og O Globo. I 2014 ble låtskriversamarbeidet med soulartisten Rebekka B. Maeland premiert med pris for Beste Soul Single hos Scandinavian Soul Awards - for singelen “Summer Feeling".
Simmenes samarbeider med en rekke dyktige musikere, og varierer ofte besetningen med perkusjon og besøk av dyktige solister.

Som sanger og låtskriver i jazz-ensembet Love Exit Orchestra, har hun i 2016 gitt ut debutalbumet "Darling" -  til strålende mottakelser fra presse og publikum. Platen ble anbefalt av Dagbladet, mottaok 8 av 10 poeng av NRK Sørlandet og terningkast 5 av Deichmanske Blogg.

Det jobbes nå med debutalbumet som forventes i 2018.

www.sheilasimmenes.com
Facebook

Soundcloud
Spotify

iTunes

Booking/Management:
SHE MUSIC
+47 971 51 034
post@shemusic.no
www.shemusic.no