Vaya Press 2.jpg
 

Vaya Con Vulva

Vaya Con Vulva er en ukentlig podcast på www.storm-varsel.no og radioprogram på Radio Sør med et skamløst, humoristisk skråblikk på hverdagen som unge-voksne, i denne jungelen av bedehus, hvite menn, joviale sørlendinger og flinke piker. Vaya Con Vulva består av Mirjam Storm og Kaisa Augusta Hansen - to småbarnsmødre fra Sørlandet, med brennende hjerter, bøttevis av humor, og sterke meninger.

 Mirjam er oppvokst i et strengt konservativt kristen hjem, nærmere bestemt Smiths Venner. Dette brøt hun med i ung alder, og har siden stått på egne ben. Mirjam er en frittalende skamløs person, som mener flere kjenner på følelsen av å være utenforstående en kultur. I tillegg er hun mor til to barn! Mirjam er en kreativ person som drives i «diy-ånd», og får på dette viset skapt sin egen arbeidsplass og smeltepunkt for kreative personer. 

Kaisa på den andre siden har vokst opp i kollektiv med moren sin. Huset sto aldri tomt, og folk fra alle kulturer bodde i korte og lange perioder sammen med dem. Kaisa er opptatt av feminisme, queer kultur, og kunst i alle former. I tillegg er hen mor til en jente på fire. Tidligere har hen studert teater i tre år på UIA hvor hen fortsatte studiene, nå med en master i kunstfag.

"Her har du to hjerter som brenner. Vi brenner for barna våre, deres fremtid og verden de vokser opp i. Og vi brenner for kunsten og friheten til å være den man vil. Og vi snakker om det. Vi er de folka som ødelegger den gode, tilbakelente stemningen ved å påpeke elefanten i rommet. Vi er de som aldri klarer å holde kjeft. Og vi står i sammen i kampen mot skammen."

Vaya Con Vulva sikter på å bli en sentral stemme i samfunnsdebatten både på Sørlandet og ellers i landet. I tillegg til podcasten, arrangeres det live-events, foredrag og debatter. Følg med på Facebook og Instagram.